Nicolae Dica e multumit de jocul sau la Iraklis Salonic, dar marturiseste ca regreta plecarea de la Steaua. Dupa un sezon sub asteptari la Catania, unde a jucat toate cele 90 de minute doar in 4-5 partide, Dica se gandeste la echipa nationala, retragerea ca jucator la Pitesti si o viitoare cariera de antrenor pe banca tenhnica a Stelei.

Imprumutat de Catania la Iraklis Salonic, fostul stelist regreta ca a parasit gruparea din Ghencea. "Imi pare rau ca am plecat de la Steaua. Oricui ii pare rau daca pleaca de la o echipa unde joaca si a avut mari performante si ajunge la o alta unde e mai mult in tribuna sau pe banca de rezerve. Acesta e principalul motiv pentru care am ales sa vin la Iraklis, pentru ca-mi doream foarte mult sa joc. Cred ca daca ar mai fi trecut un an fara sa joc, cum s-a intimplat in Italia, eram terminat! Puteam sa ma las de fotbal", a marturist Dica, intr-un interviu acordat pentru Fanatik.

Dica a dezvaluit si unul din visurile sale: sa antreneze pe Steaua: "Nu cred ca o sa ma mai intorc la Steaua ca jucator. Dupa ce termin cariera de jucator, chiar imi doresc sa ma apuc de antrenorat. O sa vina probabil si randul meu sa antrenez Steaua. E unul dintre visurile mele. Deci nu ma mai intrebati cand revin la Steaua, pentru ca o sa o fac doar ca antrenor".

"Ma gandesc ca orice fotbalist la echipa nationala, dar e foarte greu pentru mine sa mai ajung acolo. Am observat ca se merge pe o alta politica, pe intinerirea echipei, asa ca nu mai pot fi o solutie eu, un jucator de 29 de ani. Nu am primit nici un telefon, dar, apropo de ce am zis, cred ca e normal. Dar daca printr-o minune primesc vreo convocare la echipa nationala, sa nu crezi ca as putea s-o refuz", a declarat fostul numar 10 al Stelei.

"Sa stii ca e o dorinta mare a mea sa-mi pun ghetele in cui, cum se spune, acasa, la Pitesti. Dar pentru asta nu e suficient sa vreau doar eu, mai trebuie sa ma doreasca si cei de acolo. Oricum, cred ca mai joc doar trei, patru ani", a adaugat Dica.