Carlo Cudicini, portarul echipei engleze Tottenham se afla in spital cu probabile leziuni care ii pot schimba viata, dupa ce a fost implicat, joi, intr-un accident rutier in timp ce se afla la bordul motocicletei sale.

In varsta de 36 de ani, sportivul s-a ciocnit de un autoturism in jurul orei 10:30 in estul Londrei. In masina implicata in accident erau doua persoane, o femeie si copilul ei, dar acestia nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

"Serviciul de Ambulanta din Londra, Hems (Serviciul de Ambulanta aeriana) si politia au sosit la fata locului si au descoperit un motociclist de 36 de ani ce suferea de leziuni care ii pot schimba viata. A fost dus la un spital din estul Londrei pentru mai multe investigatii si tratamente", a declarat un purtator de cuvant al politiei, citat de The Guardian.

Drumul a fost inchis in zona producerii incidentului, iar politia investigheaza conditiile in care s-a petrecut coliziunea. Pana in acest moment nu a fost nimeni arestat.

"Carlo Cudicini si-a fracturat incheieturile si si-a ranit bazinul dupa ce in aceasta dimineata a fost implicat intr-un accident rutier. Portarul de 36 de ani a fost spitalizat, urmand a fi supus unor radiografii sub supravegherea staff-ului medical al clubului. Clubul ii va tine la curent pe suporteri cu starea lui Carlo in momentul in care vor fi noutati", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului Tottenham.