A marcat 11 goluri pentru Corinthians, dar forma sa fizica nu este tocmai una de invidiat. Ronaldo spera intr-o minune care sa-l ajute sa prinda lotul Braziliei pentru Cupa Mondiala din 2010. Glumind pe seama kilogramelor sale in plus, fostul jucator al Barcelonei si al Realului a precizat: "Voi face o dezvaluire: sunt gras, dar sa stiti ca televiziunea te ingrasa".

Atacantul marcheaza aproape etapa de etapa pentru Corinthians, dar nivelul de la nationala Selecao este inca unul prea ridicat pentru Ronaldo.

"Daca as fi fost selectioner, nici eu nu m-as fi convocat. Reprezentativa Braziliei este la un nivel foarte ridicat", a precizat fotbalistul intr-un interviu acordat pentru presa din Brazilia.

Atacantul spera sa aiba evolutii bune care sa-l aduca in atentia selectionerului Carlos Dunga. "Voi face un mare efort, cel mai mare din cariera mea. Voi lupta din greu pentru a reusi", a spus cel supranumit Fenomenul pe vreme cand evolua pentru Inter.

Ronaldo are puterea sa glumeasca pe seama kilogramelor in plus pe care le poseda, fotbalistul fiind de parere ca televiziunea te ingrasa, aceasta fiind una dintre explicatiile pentru aspectul sau inestetic pentru un atacant.

"Voi face o dezvaluire: da, sunt gras. Televiziunea te ingrasa cu trei kilograme, iar aici sunt cinci camere de filmare in jurul meu. Ganditi-va, cate trei kilograme pentru fiecare camera. Nu e usor", a conchis Ronaldo.