Steaua are nevoie de o victorie la cel putin trei goluri diferenta in meciul cu Alba Iulia pentru a deveni noul lider al Ligii 1 la fotbal. Invinsi clar de Fenerbahce in Europa League, ros-albastrii vor sa isi refaca moralul impotriva locului 16 din campionat.

Click aici pentru rezultate si clasament.

De-a lungul istoriei, Steaua si Unirea s-au intalnit de patru ori, doua dintre meciuri disputandu-se pe arena din Bulevardul Ghencea. A fost 4-1 (cu Victor Piturca pe banca) si 3-0 in Bucuresti (cu Walter Zenga pe banca) pentru gazde, ambele partide avand loc in 2004.

In cazul in care Steaua va castiga cu 3-0, formatia pregatita de Mihai Stoichita se va afla la egalitate perfecta cu CFR Cluj in fruntea ierarhiei (25 de puncte si golaveraj 18-8). Daca gazdele inving la trei goluri diferenta, dar cu gol sau goluri marcate de oaspeti, atunci Steaua va fi de una singura pe prima pozitie a ierarhiei (datorita numarului mai mare de goluri marcate).

Echipe probabile:

Steaua: Zapata, P. Marin, Rada, Baciu, Golanski, Tanase, Toja, Ovidiu Petre, Nicolita, Surdu, Kapetanos.

Absenti: Ghionea (suspendat), Onicas, B. Stancu, Ochirosii (accidentati)

Unirea: Cernea, S. Radoi, Bonacin, Vujadinovici, Vitinha, I. Balan, Dalbea, Varga, C. Cristea, Fl. Dan , Veljovici.

Absent: Johnes (accidentat).

Arbitri: Victor Berbecaru (central) - Miklos Istvan Nagy, Iulian Szekely (asistenti) - Cristina Babadac (arbitru de rezerva).