Steaua nu a reusit sa schimbe imaginea dezastruoasa lasata de echipele romanesti in Europa League, formatia antrenata de Mihai Stoichita fiind invinsa cu 3-1 de Fenerbahce.

Victoria gazdelor nu poate fi pusa la indoiala, cu toate ca ros-albastrii au avut destule momente bune pe Sukru Saracoglu.

Au marcat Santos (38'), Bilic (51') si Alex (67') pentru Fener, respectiv Kapetanos (38') pentru Steaua. Grecul a reusit primul gol al formatiei din Ghencea in actualul sezon al cupelor europene.

"Am facut multe greseli, nu ai ce face indiferent cata tactica ai baga la antrenamente si indiferent cat i-ai aseza in teren daca gresesti copilareste. Luni (nr. in meciul din Liga 1 cu Alba Iulia), jucatorii mei au sansa sa redevina fericiti. Ne-au lipsit doi fotbalisti in linia de mijloc, cei care nu au fost trecuti pe lista UEFA (nr. Plesan si Ovidiu Petre). Sansele mici pe care le mai avem trebuie jucate. Cred ca pana la urma am pierdut nemeritat in Turcia" - Mihai Stoichita (protv).

"A fost un meci destul de greu in care Steaua a jucat foarte bine, ne-au pus probleme mari, dar sunt bucuros ca am reusit sa castigam. Steaua merita sa joace in cele mai bune competitii europene, pentru are jucatori de certa valoare" - Roberto Carlos (protv).

Grupa H, partidele zilei:

Fenerbahce - Steaua 3-1

Twente - Sheriff 2-1

Clasament

1 Fenerbahce 9 (6-3)

2 FC Twente 7 (4-4 )

3 Sheriff 4 (4-2)

4 Steaua 2 (1-4).

Fenerbahce: 1 Volkan, 2 Lugano, 3 Roberto Carlos, 5 Emre, 8 Kazim Kazim, 10 Alex, 16 Cristian, 27 Andre Santos, 58 Bilica, 66 Topuz, 77 Gonul

Steaua: 1 Zapata, 5 Rada, 6 Tanase, 7 Szekely, 9 Kapetanos, 14 Toja, 16 Nicolita, 17 Baciu, 18 Petre Marin, 24 Ghionea, 26 Bicfalvi