Unirea a remizat cu Rangers (scor 1-1), iar jurnalistii scotieni sunt de parere ca doar doua minute i-au despartit pe "protestanti" de un rezultat mare la Bucuresti. Aducand vorba despre conditiile gasite pe Ghencea, britanicii au declarat ca arena din Bulevardul Ghencea poate fi caracterizata printr-un singur cuvant: primitiva.

"Rangers s-a batut de la egal la egal in noroiul de la Bucuresti. O reusita de exceptie a lui Onofras a fost de ajuns pentru ca Rangers sa primeasca un sut in Balcani. Bucurestiul a fost napadit de o ploaie torentiala, stadionul intorcandu-se la perioada neagra a estului Europei. Primitiv e singurul cuvant pentru a-l descrie", se precizeaza in The Scottish Sun.

Cand vine vorba de Bucuresti, jurnalistii scotieni sunt si mai critici, acestia fiind de parere ca nu exista vreun motiv pentru care sa-ti placa Bucurestiul, acesta fiind un oras neprimitor si cu strazile murdare.

"In afara de acest egal, nu are de ce sa-ti placa Bucurestiul. Oamenii nu sunt prea placuti, strazile sunt murdare si chiar si vremea face orasul Glasgow sa para subtropical. Ploaia nu s-a oprit de cand echipa a aterizat in capitala Romaniei. Sigur, stadionul are numai locuri pe scaune, dar in acest secol oamenii n-ar trebui sa stea afara in astfel de conditii groaznice, uzi pana la piele si riscand hipotermia. Si, ganditi-va, asta e chiar si la masa presei", au declarat jurnalistii de la The Scottish Sun, citati de Prosport.

GRUPA G:

Unirea Urziceni - Glasgow Rangers 1-1

Onofras 88 - McCulloch 77

FC Sevilla - VfB Stuttgart 1-1

Navas 14 - Kuzmanovici 79

Clasament:

1. Sevilla 10p

2. Urziceni 5p

3. Stuttgart 3p

4. Rangers 2p

Urmatoarea etapa (24 noiembrie)

Urziceni - Sevilla

Rangers - Stuttgart.