Urziceniul se afla in fata celui mai important meci din Champions League. O victorie impotriva lui Rangers este egala cu calificarea cel putin in primavara Europa League, in timp ce o infrangere ar putea scufunda o echipa frumoasa construita cu atata rabdare de Dan Petrescu. Un lucru e aproape sigur, minunea de pe Ibrox Park va fi greu de repetat pe Ghencea.

Un eventual succes al Urziceniului ar aduce o premiera pentru fotbalul romanesc, Unirea putand deveni singura echipa de pe plaiuri mioritice care obtine doua victorii consecutive in Champions League, noul format.

"Va fi un cu totul alt meci decat la Glasgow. Sunt ferm convins ca Rangers nu ne va mai lua de sus, vin aici sa-si ia revansa. Cred ca vor o victorie la scor. Atitudinea lor va fi una mult mai ofensiva si vor juca totul pe cartea atacului" - Dan Petrescu.

"Va fi un meci foarte greu, pe viata si pe moarte, vin sa-si dea viata. Acum au orgoliul ranit, va fi mai greu ca la Glasgow. Nu am jucat in Liga 1 ce a vrut Dan, asa ca trebuie sa dam totul pe teren in acest meci. In legatura cu pariul, avem ceva prime promise de la Dan Petrescu si sper sa-i luam banii. Ar conta foarte mult sa avem stadionul plin, nu i-am dezamagit pe suporteri si le promit ca nu o vom face nici miercuri" - Dacian Varga.

"Avem sanse sa castigam partida, dar trebuie sa facem mult mai mult decat in tur. Trebuie sa jucam cat mai modern, pentru ca in partida de la Glasgow am realizat cea mai proasta performanta a noastra in cupele europene. Sper sa avem un joc bun si sa invingem. Ne trebuie cel putin un punct in acest meci pentru a mai spera la calificare", a declarat Walter Smith, antrenor Glasgow Rangers.

Ultimul meci:

Unirea - Craiova 3-2 (Frunza 27 62, Bilasco 90+2; Costea 54, Wobay 71)

Dundee United - Rangers (intrerupt la pauza din cauza ploii torentiale)

Echipe probabile:

Unirea Urziceni: Arlauskis, Nicu, Maftei, Galamaz, Brandan, Frunza, Ricardo, Apostol, Varga, Bilasco, Balan

Rangers: McGregor, Whittaker, Weir, Papac, Smith, Naismith, McCulloch, Thomson, Mendes, Rothen, Miller

Absenti: Raul Rusescu, Bruno Fernandes (accidentati). Va lipsi in urmatoarea partida daca primeste cartonasul galben Vasile Maftei

Absenti: Andrew Little, Madjid Bougherra, Pedro Mendes (accidentati). Va lipsi in urmatoarea partida daca primeste cartonasul galben Steven Naismith

Rezultat tur: Rangers - Urziceni 1-4

Grupa G, clasament:

1 Sevilla 9 puncte (9-2)

2 Unirea Urziceni 4 (5-4)

3 VfB Stuttgart 2 (3-5)

4 Rangers 1 (3-9).

Intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 19:45, urmand sa fie prezenti pe arena si aproximativ 2000 de suporteri scotieni (au cerut 2000 de tichete catre Unirea). Conform gsp, pana in ziua meciului se vandusera 13.000 de bilete.

Partida dintre Unirea Urziceni si Glasgow Rangers (contand pentru Grupa G a Champions League) se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul din Bulevardul Ghencea.