Cu sase infrangeri inregistrate in ultimele sapte partide, locul lui Rafa Benitez pe banca tehnica a lui Liverpool atarna de un fir de ata. Si parca nu era de ajuns, accidentarile jucatorilor ii fac misiunea mai grea spaniolului. Pe lista indisponibililor e aproape sa-si treaca numele si Fernando Torres. Spaniolul are hernie si va trebui operat urgent daca va fi suprasolicitat. Cu toate acestea, Torres face parte din lotul lui Liverpool pentru meciul de miercuri din Liga Campionilor, un meci extrem de important pentru calificarea in primavara europeana.

Hernia il chinuie pe Torres inca din octombrie, cand a jucat pentru nationala Spaniei. Liverpool a incercat sa mascheze gravitatea situatiei menajandu-l in timpul meciurilor si permitandu-i sa se antreneze doar dupa meciuri, informeaza The Times. O eventuala operatie a lui Torres il va scoate "din circuit" pentru o luna.

In meciul din etapa a 11-a din Premier League, Torres a fost schimbat dupa 60 de minute. Liverpool a pierdut cu 1-3 in fata celor de la Fulham, ceea ce a atras critici la adresa antrenorului spaniol.

"Am fost surprins de criticile dupa meciul cu Fulham deoarece Fernando a avut probleme in ultima luna dupa meciurile internationale. Incercam sa ne descurcam cu aceasta situatie deoarece este foarte aproape de a se opera. Nu se simte bine, nu are aceeasi putere ca inainte asa ca incercam sa il protejam. Nu va putea juca bine daca il fortam. Asa ca sunt surprins de critici. Cand vorbesti despre un jucator cu nume mare oamenii analizeaza doar numele, nu si starea in care se afla jucatorul. Nu este in forma maxima, dar trebuie sa il luam la Lyon pentru ca nu avem prea multe optiuni", a declarat Benitez.

Liverpool se afla pe locul trei in Grupa E a Ligii Campionilor, iar miercuri intalneste liderul Lyon. Fara posibilitatea de a-i introduce pe teren pe Steven Gerrard, Fabio Aurelio, Glen Johnson, Albert Riera, Martin Skrtel si Martin Kelly, Benitez risca si l-a convocat pe Torres pentru meciul de pe Stade Gerland.

Lotul echipei Liverpool pentru meciul cu Lyon: Reina, Cavalieri, Carragher, Ayala, Darby, Insua, Agger, Kyrgiakos, Kuyt, Lucas, Benayoun, Aquilani, Babel, Mascherano, Spearing, Plessis, Ngog, Voronin, Torres.