Ioan Andone si-a reziliat contractul cu echipa Al Ahli Dubai, din cauza rezultatelor slabe ale echipei in campionatul arab. Dupa 5 etape, formatia condusa de Andone ocupa locul al 10-lea, din 12 echipe, fapt ce i-a facut pe oficialii arabi sa-i netezeasca drumul catre gruparea din Stefan cel Mare.

"Da, este adevarat ca ne-am reziliat contractul pe cale amiabila cu Al Ahli. Patronii ne-au spus ca au fost foarte multumiti de noi, au urmarit munca pe care am depus-o, dar din pacate, nu ne-au ajutat rezultatele", a declarat secundul lui Andone, Iulian Mihaescu pentru Mediafax, citat de Tvr. Andone a fost inlocuit pe banca tehnica de Mehdi Ali.

Intrebat ce solutii are pentru banca tehnica a lui Dinamo, Cristian Borcea a declarat: "Am trei variante: Andone, Andone si Andone!". Si Andone a devenit acum liber de contract putand reveni la Dinamo, asta in cazul in care nu accepta oferta pe care o are din campionatul Ucrainei.

In situatia unei reveniri la Dinamo, Andone ar primi un salariu anual de 250.000 de euro, suma dublandu-se daca "Falcosul" il va lasa pe Borcea sa se pregateasca de Liga Campionilor. O calificare in grupele Ligii Campionilor ii va "tinti" locul lui Andone pe banca tehnica a lui Dinamo.