Viorel Hizo si-a incheiat conturile cu Rapid, tehnicianul reziliandu-si, luni, contractul pe care il avea cu gruparea giulesteana. Discutiile cu presedintele CA, Ioan Taban, dar si cu George Copos nu au reusit sa-i schimbe decizia "Dulaului". Hizo a parasit inca de joi seara echipa, dupa eliminarea Rapidului din Cupa Romaniei si nenumarate critici din partea lui George Copos.

"Imi pare rau ca am plecat de la Rapid, dar, din pacate, mi-am incheiat misiunea, sint dezamagit pentru eliminarea din Cupa Romaniei. Nu-mi putea impune nimeni nici un obiectiv la lotul pe care-l aveam, dar a fost obiectivul meu sa castig aceasta competitie. Nu i-am lasat intr-un moment greu, din contra erau pe locul 3 in campionat. A trebuit sa fie cineva raspunzator pentru rezultatul de la Mioveni, asa ca am luat decizia de a pleca de la club", a declarat Viorel Hizo pentru rapidisti.ro.

"Am avut mai multe discutii cu domnul Copos, dar si cu domnul Taban, care au incercat sa ma convinga sa raman la echipa, dar eu nu mai pot. Sunt multe probleme peste care am trecut, nu pot sa fiu eu cel care raspunde de tot si trebuie sa faca totul pe toate planurile la echipa. Am si eu unele principii, orgolii si am fost deranjat de multe in ultima perioada cand echipa mergea bine si am fost criticat. Nu sunt antrenorul care sa aiba 30 de meciuri in prima divizie, sunt sute de meciuri pe care le-am condus, dar asta e viata. Mergem mai departe, eu cu regretul ca n-am putut sa-mi indeplinesc unul din obiectivele cu care am pornit la drum. Am mai discutat cu domnul Copos, dar nu mai vreau sa raman. Mi-am reziliat contractul, o sa merg acasa la Sibiu pentru ca vreau sa stau linistit citeva zile, vom vedea ce va urma", a adaugat fostul antrenor al Rapidului.

Pana la desemnarea unui nou antrenor principal, Nicolae Manea asigura interimatul la Rapid.