Vizibil dezamagit dupa eliminarea surprinzatoare a Rapidului din Cupa Romaniei (1-2 cu Inter Curtea de Arges), Viorel Hizo si-a dat demisia din functia de antrenor al giulestenilor (nu s-a prezentat la antrenametul de vineri al echipei de Liga 1), interimatul pe banca tehnica a visiniilor urmand sa fie asigurat de Nicolae Manea. Cu toate ca "Dulaul" a decis sa paraseasca barca rapidista, conducerea feroviarilor spera sa-l convinga pe antrenor sa revina pe Valentin Stanescu.

Locul pe banca tehnica a Rapidului pentru meciul cu Otelul Galati din etapa a 12-a va fi ocupat, pana la numirea unui nou antrenor, de Nae Manea.

"Viorel Hizo nu s-a prezentat azi la sedinta de pregatire si intentioneaza sa demisioneze din functia de antrenor principal. Este suparat dupa infrangerea cu International si deranjat de criticile care au urmat. El a avut o discutie cu Ion Taban (n.r. - presedintele Consiliului de Administratie), dar urmeaza sa mai aiba o intalnire si luni. Oricum, el nu va sta pe banca la meciul cu Otelul Galati", au declarat surse din cadrul gruparii giulestene pentru Mediafax.

"Hizo nu a plecat la domnul Copos, el a depus o cerere de reziliere a contractului, dar aceasta va fi luata in discutie abia luni. De echipa in aceasta perioada se vor ocupa cei doi antrenori secunzi si directorul tehnic Manea. Sunt cateva zile la mijloc, ele ii vor permite domnului Hizo sa ia o decizie finala. Nu are legatura cu vanzarea Rapidului, nu e nimic legat de posibilitatea ca Lutz Stache sa preia clubul. Antrenorul e foarte afectat de ratarea obiecivului, asta e tot, e o hotarare pe care el a luat-o fara a ne consulta. Incercam sa-l intoarcem din drum", a declarat Ioan Taban (gsptv), presedintele Rapidului.

Aceasta demisie a lui Hizo vine dupa o infrangere (1-4 cu CFR Cluj pe teren propriu), un egal in Ghencea (1-1) - in campionatul intern, si dupa eliminarea din Cupa Romaniei (1-2 cu International Curtea de Arges). In ultimele zile, tehnicianul a fost aspru criticat de patronul George Copos pentru ratarea obiectivului numit Cupa Romaniei.