Adus pentru a dirija de pe margine pleiada de vedete din vestiarul Realului, Manuel Pellegrini pare sa fi scapat de sub control situatia de la Real Madrid, tehnicianul chilian fiind aproape de demitere dupa 0-4 cu Alcorcon, din liga a treia, informeaza Marca.

Fara solutii impotriva unei echipe din ligile inferioare, Pellegrini a intrat in vizorul conducerii madrilenilor, conform jurnalistilor de la AS antrenorul fiind demis in cazul in care Realul va pierde un meci din urmatoarele doua dispute (Getafe - in Primera Division si AC Milan in Champions League).

"Pleaca acum, situatia ti-a scapat de sub control", se precizeaza in Marca. "O noua infrangere il va costa pe Manuel Pellegrini postul de antrenor al Realului" - AS.

Prezent in tribuna la umilinta cu Alcorcon, Florentino Perez a parasit total dezamagit stadionul formatiei din liga a treia spaniola, proiectul galactic gandit de omul de afaceri fiind departe de realitate pana in acest moment.

"E adevarat, am trait o mare rusine in Cupa. Cu toate acestea, nu trebuie sa dau explicatii nimanui in legatura cu modalitatea de alcatuire a echipei. Trebuie sa privim inainte, sa ne asumam responsabilitatea pentru acest esec usturator si sa castigam urmatorul meci. Nu ma gandesc sa imi dau demisia", a declarat Manuel Pellegrini dupa infrangerea cu Alcorcon.