Glasgow Rangers, adversara Urziceniului din Champions League, traverseaza o perioada dificila din punct de vedere financiar, formatia scotiana avand o datorie de 30 de milioane de lire sterline catre Halifax Bank of Scotland, informeaza The Guardian. Cum clubul nu are bani, banca ar putea trece la executia silita.

Rangers are o datorie de 30 de milioane de lire sterline catre Halifax Bank of Scotland, iar reprezentantii bancii nu mai sunt de acord cu nicio amanare.

Walter Smith, managerul britanicilor, a recunoscut problemele financiare prin care trece clubul, oficialul lui Rangers precizand ca nu are de unde sa faca rost de bani pentru achitarea datoriei.

Executarea silita ramane singura varianta pentru Rangers, tinand cont de faptul ca banca isi doreste cu orice pret datoria. Echipa a terminat cu 3 milioane de lire sterline profit la finalul lui 2008, dar acest lucru nu o ajuta in niciun fel in aceste momente.

Glagow Rangers este cotata la 78 de milioane de euro, ceea ce ar insemna ca ar trebui scoasa la vanzare aproape toata echipa pentru stingerea datoriei catre banca.