Noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal va fi ales in 16 noiembrie. Dar sunt sanse foarte mari ca noul presedinte sa fie vechiul sef. Dumitru Dragomir a declarat, pentru Sport Total FM, ca nu are contracandidati pentru aceasta functie: "Nu am contacandidati la presedintia LPF. Trebuie sa ai performante in spate, ca nu poate sa vina oricine la conducerea Ligii, nu?"

"Nu am contracandidati la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal. Cluburile pot propune, pentru ca nu poate candida oricine. Prima conditie este sa fii propus de unul dintre cluburile Ligii. In al doilea rand, trebuie sa ai performanta in spate, ca nu poate sa vina oricine la conducerea Ligii, nu?", a declarat Dumitru Dragomir.

Potrivit comunicatului LPF, noul presedinte va fi ales in cadrul Adunarii Generale ordinare programata in 16 noiembrie, la ora 11:00. Tot atunci vor fi alesi cei doi vicepresedinti, iar presedintele va numi noul secretar general al LPF, precum si noul director economic, acestia urmand a fi confirmati de catre Adunarea Generala.

Propunerile pentru functia de presedinte LPF trebuie depuse la secretariatul general al LPF, cu cel putin 15 zile inainte de data la care este convocata Adunarea Generala. Candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana si sa prezinte un program strategic privind organizarea si dezvoltarea activitatii fotbalistice profesioniste pe care il preconizeaza pentru mandatul lor de patru ani.