A fost nevoit sa ia o pauza din cauza unei accidentari, dar nu si-a pierdut comentariile acide la adresa rivalilor: "Barcelona joaca bine, are jucatori de valoare, dar niciunul nu ar avea loc la Real Madrid", este de parere Cristiano Ronaldo. Portughezul spera sa fie pe teren la partida cu AC Milan, de pe San Siro, din Champions League.

"Sunt bine din punct de vedere psihic, de-abia astept sa revin pe terenul de joc. Real Madrid este un mare vis pentru orice jucator de fotbal si nu pot sa ascund ca am visat sa ajung aici. Trebuie sa am o mai mare grija la accidentari. Voi reveni cat de curand", a precizat Ronaldo citat de AS.

Lusitanul lauda jocul marilor rivali de la FC Barcelona, este de parere ca formatia blau-grana are jucatori de valoare, dar niciunul dintre acestia nu ar putea intra in schema gandita de galactici.

"Barcelona joaca foarte bine, au castigat Champions League si au jucatori de certa valoare. In acest moment, Iniesta, Xavi si Messi duc greul formatiei, dar raman la parerea ca niciun jucator de-al lor nu ar avea loc la noi in echipa", a precizat Cristiano Ronaldo.