Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu a declarat luni seara ca stie cine a aruncat petarda care a explodat la cativa metri de fundasul Bonfim, in timpul jocului CFR Cluj - FC Timisoara. Conform oficialului banatean, autorul gestului nu este timisorean si supecteaza clubul din Cluj ca a neglijat in mod deliberat controlul corporal la intrarea pe stadion.

"Suporterii nostri nu puteau arunca asa de departe, apoi nu aveau cum sa arunce ca in fata lor era o plasa de protectie! La intrarea pe stadion, controlul corporal a fost foarte lejer, ceea ce ne face sa credem ca administratia clubului nu este straina de acest incident", a spus Iancu la GspTV, adaugand ca asteapta sa vada rezultatul anchetei celor din Cluj, pentru a dezvalui atunci cine este de fapt autorul atacului cu petarda.

CFR Cluj respinge acuzatiile, explicand ca dintre toti spectatorii prezenti pe stadion doar banatenii aveau materiale pirotehnice. In ceea ce priveste distanta mare la care a fost aruncata petarda, clujenii ii suspecteaza pe autori ca ar fi putut folosi un lansator.

CFR Cluj risca o suspendare, daca liga constata deficiente in organizarea jocului.

Debutul meciului, filmat din tribuna, si momentul in care petarda explodeaza langa Bonfim