Realul nu a reusit decat un egal, scor 0-0, pe terenul lui Sporting Gijon, rezultat care ii nelinisteste pe galactici. Cu toate acestea, Iker Casillas este de parere ca Madridul nu sta intr-un singur jucator, fie el chiar si Cristiano Ronaldo. "Nu poate fi vorba de o Cristiano-dependanta la Real", a declarat portarul echipei de pe Santiago Bernabeu.

Accidentarea lui Ronaldo le da batai de cap galacticilor, Realul fiind in evidenta pierdere de teren in ultimele dispute. Cu lusitanul pe gazon, Madridul a bifat sapte victorii din tot atatea meciuri, albii prezentand o forma de zile mari.

Dupa ce Ronaldo a devenit indisponibil, Realul a inregistrat o victorie, dar si un egal si doua infrangeri, prezentandu-si astfel limitele galactice.

"Nu cred ca se poate vorbi de o Cristiano-dependenta, refuz sa cred ca Realul sta intr-un singur jucator. Trebuie sa privim inainte si sa fim foarte concentrati. Referindu-ma la partida din Champions League cu AC Milan, cred ca primele doua goluri primite au fost din vina mea", a declarat Casillas, citat de Tuttomercato.

Madridul se afla la trei puncte in spatele marelui rival FC Barcelona in Primera Division, in timp ce in Champions League a pierdut pe propria arena, scor 3-2, in fata Milanului. In aceste momente, Manuel Pellegrini si Ricardo Kaka sunt cei mai criticati oameni ai dream-team-ului construit de Florentino Perez.