Fara Cristiano Ronaldo, Higuain si Benzema, Real Madrid nu a reusit sa castige meciul din etapa a opta si a obtinut doar o remiza alba in deplasare, la Sporting Gijon, scor 0-0. Dupa o prima repriza echilibrata, galacticii au dominat partea a doua, Raul a reusit sa inscrie, dar golul a fost anulat si Real obtine doar un punct.

"Prima repriza a fost mai echilibrata, dar partea a doua a fost in totalitate a Realului. Dupa pauza, s-a vazut ca balonul a circulat mai mult, am avut o defensiva ferma dar ne-a lipsit golul", a declarat Manuel Pellegrini, antrenorul Realului.

Echipe de start:

Sporting: Juan Pablo, Lora, Botia, Gregory, Canella, Michel, Rivera, D. Castro, L. Moran, De Las Cuevas, D. Barral

Real: Casillas, Pepe, Garay, Marcelo, Ramos, Diarra, Xabi Alonso, Drenthe, Kaka, Granero, Raul

Sevilla a obtinut si ea o remiza alba, pe teren propriu, in fata celor de la Espanyol. In celalalt meci de sambata, Atletico Madrid a surprins intr-o maniera neplacuta in partida cu Mallorca. Forlan a ratat un penalty in minutul 28, dar a reusit sa-l transforme pe cel de-al doilea, in minutul 52. Cu doi jucatori eliminati (Josemi '27 si Ramis '50), Mallorca a reusit sa egaleze in minutul 90 prin Valero si a plecat cu un punct neasteptat de pe terenul celor de la Atletico.

Partidele de duminica din Primera Division:

Villarreal - Malaga

Tenerife - Xerez

Valladolid - Deportivo

Getafe - Athletic

Racing - Osasuna

Almeria - Valencia

Barcelona - Zaragoza