Dinamo este inca in cautarea antrenorului perfect, ce o poate scoate din criza actuala. Dupa infrangerea de 4-1 suferita in grupele Europa League, interimarul Ion Marin i-a anuntat pe oficialii clubului Stefan cel Mare ca va pleca la echipa araba Al Ettifaq. Solutia de avarie pentru banca tehnica gasita de clubul alb-rosu a fost cuplul Cornel Dinu - Gica Mihali, dar cum acesta din urma a hotarat sa il urmeze pe Marin la arabi, noul antrenor principal al echipei Dinamo este Cornel Talnar, informeaza dinamovisti.ro.

UPDATE: Liber de contract dupa ce a parasit echipa de Liga a doua Universitatea Cluj, Talnar va sta pe banca la meciul de duminica, impotriva Gloriei Bistrita. Potrivit aceleiasi surse, Cornel Dinu va ajuta echipa, avand si atributii de directot tehnic.

Cornel Dinu nu e dispus sa se reintoarca pe banca tehnica in calitate de principal, dar va ajuta echipa cainilor sa depaseasca momentele dificile: „Nu mai am dispozitia necesara pentru a antrena, dar pot sa ajut cu sfaturi si cu experienta pe care am acumulat-o". (gsptv).