Dupa 1-4 cu Galatasaray in Europa League, Dinamo a ramas fara antrenor principal, Ion Marin semnand cu Al Ettifaq din Arabia Saudita. Sedinta de pregatire a cainilor a fost condusa de Claudio Bozzini, fostul secund al lui Dario Bonetti, informeaza Prosport.

"In urma cu o luna am primit oferta de a antrena in strainatate, iar azi-noapte, dupa meciul de la Istanbul, am hotarat sa dau curs acestei propuneri. Rezilierea contractului cu Dinamo s-a facut pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti. Jucatorilor si staff-ului tehnic le multumesc pentru gestionarea buna a acestei perioade si ma refer la programul de pregatire, la organizarea jocului. Le doresc mai mult noroc decat am avut aseara", a declarat Ion Marin pentru site-ul oficial al cainilor.

Conform gsp, "Sapaliga" a semnat un contract valabil pentru urmatoarele sase lui cu Al Ettifaq.

"Ce se mai poate spune dupa un asemenea meci? E suparare mare! Actionariatul se ocupa cu problemele legate de componenta bancii tehnice, nu stiu mai mult in acest moment" - Ionel Ganea, director sportiv Dinamo.

Ioan Andone, fost tehnician al celor de la Al Ettifaq, este cel care l-a recomandat pe Ion Marin oficialilor sauditi, dupa ce Mircea Rednic i-a refuzat pe acestia imediat dupa despartirea de Dinamo.