FC Timisoara a obtinut cel de-al doilea egal din Europa League si ramane fara gol inscris in grupa A dupa 0-0 cu Anderlecht. Banatenii au avut o prima repiza buna, dar fara rezultat pe tabela de marcaj. Repriza a doua a adus un gol marcat de Goga, anulat insa de arbitru. FC Timisoara a acumulat doua puncte dupa primele trei meciuri si ramane pe ultima pozitie in grupa A.

Timisoara a inceput bine partida, a pus presiune pe adversari, dar nu a reusit sa bage balonul in poarta belgienilor. Banatenii puteau profita de o greseala a adversarilor in propriul careu (min. 6), dar nu reusesc si permit adversarilor sa se replieze. Peste doar patru minute, Biglia prinde un sut bun ce trece putin pe langa poarta Timisoarei. Fratii Karamyan au avut o serie de combinatii interesante in jumatatea adversa, insa balonul a refuzat sa intre in poarta. Karamyan a comis o gafa in propriul careu ce putea costa scump pe Timisoara, armeanul fiind salvat de sutul slab al adversarului. In repriza a doua belgienii s-au jucat cu ocaziile, dar Timisoara a fost cea care a inscris. Gol anulat, insa, deoarece Bonfim a fost faultat, iar arbitrul nu a lasat legea avantajului.

Ioan Ovidiu Sabau: "Mi-a placut prima repriza, felul cum am abordat jocul, am avut initiativa, a doua a fost insa echilibrata. Pot scoate in evidenta vointa si ambitia jucatorilor, erau suparati in vestiar ca ne-am diminuat sansele de calificare. Matematic mai avem sanse, daca pierdeam nu mai aveam nici o sansa, dar noi ne pregatim sa invingem la Anderlecht si la Dinamo Zagreb. E imbucurator ca jucatorii nu au mai fost timorati, sa nu uitam ca unii dintre ei anul trecut au retrogradat cu Buzaul"

Marian Iancu: "Nu sunt multumit, nu mi-a placut jocul. Sunt cativa jucatori care si-au dorit si au incercat dar altii nu dau pase, se calca pe picioare, se concureaza intre ei. Cand nu vad spirit de echipa, si de acolo si confuzia antrenorului, care va trebuie sa se ocupe de acesta problema, nu suntem o familie, pe mine acest lucru ma nemultumeste si voi interveni eu sa rezolv asta daca antrenorul nu o va face. Vom vedea daca mai avem sanse de calificare" (gsp.ro)

Echipe de start:

FC Timisoara: Pantilimon, Bonfim, Alexa, Nibombe, Art. Karamyan, Arm. Karamyan, Scutaru, Mera, Bucur, Goga, Bourceanu

Anderlecht: Proto, Mazuch, Deschacht, Biglia, Kanu, Boussoufa, Juhasz, Gillet, Diandy, Lukaku, Sare

Clasament Grupa A:

1. Ajax 5 puncte

2. Anderlecht 5 puncte

3. Dinamo Zagreb 3 puncte

4. FC Timisoara 2 puncte