Cu un singur punct dupa doua partide, Timisoara nu ia in calcul decat varianta unei victorii cu liderul Anderlecht, banatenii fiind condamnati sa invinga daca vor sa mai spere la calificare. Belgienii au patru puncte si privesc mult mai linistiti partida de pe Dan Paltinisanu. Disputa dintre Timisoara si Anderlecht va fi in direct pe Sport.ro si Live Text pe HotNews.ro de la ora 22.05.

In ultima partida, FC Timisoara a invins pe Ceahlaul cu 6-0 (Magera -dubla, Chiacu - o dubla, Dorin Goga - o dubla, in timp ce Anderlecht Bruxelles a invins, acasa, pe Charleroi cu 2-0 ( Biglia (24) si Lukaku (37)).

Echipe probabile:

Timisoara: Pantelimon - Eder Bonfim, Mera, Nibombe, Artavazd Karamian - Arman Karamian, Alexa, Bourceanu, Curtean - Gh.Bucur, Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Anderlecht: Proto - Gillet, Mazuch, Juhasz, Biglia - Sare, Kanu, Boussoufa, Diandy - Suarez, Lukaku. Antrenor: Ariel Jacobs

Grupa A:

FC Timisoara (Romania) - Anderlecht Bruxelles (Belgia)

Ajax Amsterdam (Olanda) - Dinamo Zagreb (Croatia)

Clasament:

1 Anderlecht 4 puncte

2 Dinamo Zagreb 3

3 Ajax 2

4 FC Timisoara 1

"Ne asteapta un meci greu cu Anderlecht, liderul grupei. Am vazut meciul lor cu Dinamo Zagreb si nu le-au oferit nicio sansa croatilor, chiar daca acestia s-au aparat tot meciul, nu au avut nicio ocazie. Anderlecht este o echipa puternica, bine organizata. Suntem constienti ca o eventuala infrangere ne scoate total din lupta pentru calificare si il vedem ca pe un meci decisiv" - Dan Alexa.

"Victoria cu Charleroi din campionat ne da incredere pentru meciul cu Timisoara. Toate echipele din Liga Europa sunt bune, dar mergem la Timisoara pentru trei puncte. Apreciez campionatul romanesc, dar cred ca este la un nivel mai scazut decat fotbalul de aici. Ajax si noi suntem favorite sa mergem mai departe" - Ariel Jacobs, antrenor Anderlecht.