CFR-ul spera sa plece din deplasarea de la Praga cu cel putin o remiza, rezultat care i-ar mentine pe clujeni cu sanse reale pentru calificarea in primavara europeana. Cu un singur punct in clasament, gazdele vor numai victoria, in caz contrar putand fi izolati pe ultima pozitie din grupa F. Partida dintre Sparta si CFR va fi in direct pe Sport.ro si Live Text pe HotNews.ro de la ora 20.00.

In ultimul meci, Sparta Praga a terminat la egalitate, scor 1-1, pe propriul teren, cu SK Dynamo Budejovice (a marcat Wilfried pentru gazde), in timp ce CFR Cluj a castigat categoric cu 4-1 in Giulesti (au marcat Nei - o dubla, Muresan si Peralta).

Echipe probabile:

Sparta: Blazek - Kusnir, Repka, Hubnik, Pamic - Kalouda, Kucka, Vacek, Zeman - Wilfried, Kladec. Antrenor: Jozef Chovanec

CFR: Nuno Claro - Panin, Cadu, Muresan, Edimar - Culio, Peralta, Dani, Dubarbier - Traore, Nei. Antrenor: Antonio Conceicao.

Grupa K:

PSV Eindhoven (Olanda) - FC Copenhaga (Danemarca)

Sparta Praga (Cehia) - CFR Cluj (Romania)

Clasament:

1 PSV Eindhoven 4

2 CFR Cluj 3

3 FC Copenhaga 3

4 Sparta Praga 1

"Trebuie sa castigam si sa luam trei puncte extrem de importante, sa mentinem vie speranta calificarii. Credem cu totii in victorie si in sansele noastre de a trece de grupe. Pronosticul meu personal pentru acest meci este 2-1 pentru Sparta. Meciul cu CFR Cluj este foarte important" - Vaclav Kadlec, antrenor Sparta.

"Nu este un meci decisiv, dar este foarte important si mergem sa luam cel putin un punct. Am vazut trei meciuri ale Spartei si pot sa spun ca este o echipa echilibrata. Este prea mult sa spunem ca suntem favoriti, vom infrunta totusi o echipa cu o mai mare experineta internationala si cred ca va fi un joc foarte echilibrat" - Antonio Conceicao.