Liderul grupei F, Galatasay, nu concepe decat varianta unei victorii in partida cu Dinamo, contand pentru Europa League, turcii fiind favoritii acestei dispute de pe Ali Sami Yen. "Ne trebuie multa concentrare pentru a pleca neinvinsi", este de parere Ion Marin. Partida dintre Galata si Dinamo va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro de la ora 22.05.

In ultima partida, Galatasaray a invins cu 4-3, acasa, pe Trabzonspor (Kewell (23), Servet (37), Arda Turan (69) si Baros (71)), in timp ce Dinamo a castigat cu 1-0 la Brasov (Andrei Cristea).

Echipe probabile:

Galatasaray: Leo Franco - Sabri, Servet, Gokhan Zan, Hakan Balta - Arda, Ayhan, Mustafa Sarp, Kewell - Nonda, Baros; Antrenor: Frank Rijkaard

Dinamo: Dolha - Scarlatache, L.Goian, Tamas, Pulhac (Z.Diabaté) - Torje, N'Doye, D.Kone, Adrian Cristea - Andrei Cristea, M.Alexe. Antrenor: Ion Marin

Grupa F:

Galatasaray Istanbul (Turcia) - Dinamo Bucuresti (Romania)

Panathinaikos Atena (Grecia) - Sturm Graz (Austria)

Clasament:

1 Galatasaray 4

2 Panathinaikos 3

3 Dinamo 3

4 Sturm Graz 1

"Un rezultat bun in meciul cu Dinamo ne-ar ajuta mult pentru a trece de faza grupelor. Dinamo este o echipa bine organizata. Conform statisticilor, nu primeste multe goluri, joaca bine din punct de vedere al defensivei. In ceea ce priveste atacul, nu prea are rezultate. Va fi un meci dificil. Noi trebuie sa incepem bine jocul si sa inscriem repede. Andrei Cristea ar putea fi periculos" - Frank Rijkaard.

"Va fi un meci greu pentru ambele formatii. Dinamo va trebui sa treaca de presiunea din startul partidei. Galata, ca orice echipa turceasca se arunca inca din start asupra adversarului. Pe de alta parte, elevii lui Ion Marin joaca foarte bine in deplasare, atunci cand e presiune. De fapt asta e si problema la Dinamo: echipa nu este compatibila cu tribunele goale. O sa tin joi, clar cu Galatasaray!" - Gica Popescu.