Fara victorie dupa doua partide in Europa League, Steaua se gandeste numai la un succes in disputa cu Fenerbahce, contand pentru grupele Europa League. Ros-albastrii au un model demn de urmat inainte de batalia cu turcii: Unirea Urziceni, formatia care a uimit Champions League dupa victoria cu 4-1 de la Glasgow.

"Infruntam un campion mondial, Roberto Carlos, plus alti jucatori de mare valoare. Imi doresc ca jucatorii mei sa aiba o mentalitate de invingator maine seara(nr. joi), restul vorbim dupa meci. Acum este alta epoca, alt fotbal, alti jucatori. Cand i-am intalnit ultima data, Fenerbahce era o echipa mult mai buna, a fost o surpriza ca i-am eliminat. Istoria e cu totul alta acum, dar speram s-o repetam. Nu am emotii, jucatorii trebuie sa se uite si la ce s-a intamplat aseara. Felicit Unirea, au cîstigat datorita disciplinei", a declarat Mihai Stoichita intr-o conferinta de presa.

"E o partida importanta pentru noi, venim dupa doua egaluri si suntem obligati sa învingem. Ei nu sunt intr-o forma foarte buna si vrem sa profitam de acest lucru. Ne dorim foarte mult victoria. Pe noi nu ne obliga rezultatul Unirii, ne obliga situatia din grupa. Puteam obtine mult mai mult pana acum, dar trebuie sa transam dubla cu Fenerbahce in favoarea noastra", a precizat Janos Szekely.

Partida dintre Steaua si Fenerbahce se va disputa, joi, pe arena din Bulevardul Ghencea, incepand cu ora 20.00, urmand sa fie in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.