CFR Cluj a semnat un contract pe cinci ani cu atacantul de 24 de ani al echipei Gaz Metan Medias, Cristian Bud, informeaza site-ul oficial al gruparii clujene. Contractul este valabil pe cinci ani, iar Bud se va alatura noii sale echipe la inceputul anului viitor, dupa incheierea turului Ligii 1.

"Realizarea transferului va intari compartimentul ofensiv al echipei noastre incepand cu returul acestui campionat. Ii uram bun venit in familia CFR 1907 Cluj si ii dorim mult succes in a-si aduce aportul la indeplinirea obiectivelor clubului si, bineinteles, la castigarea campionatului", a declarat presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan.

Potrivit site-ului cfrmania.ro, CFR Cluj va plati suma de 750.000 de euro pentru Bud, urmand ca jucatorul sa aiba un salariu anual de 140.000 de euro, cu 110.000 euro mai mult decat primeste la Gaz Metan Medias.

In actualul sezon al Ligii 1, Cristian Bud a marcat de 3 ori pentru Gaz Metan, in poarta Vasluiului, a Stelei si a Otelului.

Cristi Bud a fost aproape de un transfer, in vara, la Dinamo, dar suma de 1 milion de euro ceruta de medieseni li s-a parut prea mare oficialilor alb-rosii si transferul nu s-a mai realizat. Alte echipe interesate de serviciile jucatorului au fost Rapid, Steaua, dar si echipe din strainatate ca Standard Liege si Montpellier.