Universitatea Craiova a reziliat contractul cu portarul Mircea Bornescu, urmand ca jucatorul sa fie prezentat oficial, intr-una din zilele urmatoare, la noua sa echipa, Rapid Bucuresti. Jucatorul de 29 de ani a ajuns la un acord cu oficialii craioveni, dupa ce si-a platit singur jumatate din clauza de reziliere a contractului (100.000 de euro), informeaza rapidisti.ro.

"Am rezolvat cu Bornescu. Am reziliat contractul cu el, am ajuns la un acord cu jucatorul", a declarat finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu. (prosport.ro)

"Mircea a platit banii Craiovei, ajutat de o persoana. Nici un club nu a fost implicat in plata clauzei de reziliere", a declarat, Ana-Maria Prodan, impresarul fotbalistului. (rapidisti.ro). Clubul Universitatea Craiova va primi zilele urmatoare inca 100.000 de euro, reprezentand cealalta jumatate din suma necesara pentru rezilierea contractului jucatorului.

Bornescu a semnat cu Rapid si se va alatura, joi, echipei Rapidului, pentru antrenament, avand sanse mari sa faca parte din lotul echipei giulestene pentru meciul de sambata din Liga 1, cu CFR Cluj.