Romania va incheia impotriva Insulelor Feroe una dintre cele mai slabe campanii de calificare din istoria echipei nationale, tricolorii avand o medie fantastica de un gol marcat la 90 de minute. De asemenea, prima reprezentativa a reusit performanta de a nu castiga nicio partida pe propriul teren cu doar o etapa inainte de terminarea calificarilor pentru Cupa Mondiala.

Cifrele importante ale tricolorilor in aceste preliminarii:

- Romania se afla pe locul cinci, mai slab clasati decat tricolorii fiind amatorii din Insulele Feroe

- Tricolorii se afla pe locul 37 in clasamentul general al preliminariilor din 53 de echipe nationale

- Echipa nationala a reusit sa primeasca un gol la fiecare 47 de minute in actualele preliminarii, Romania avand acelasi numar de goluri primite precum Feroe (17)

- Romania a marcat noua goluri in actualele preliminarii, tricolorii avand o medie incredibila de un gol marcat la 90 de minute

- Elevii lui Victor Piturca/ Razvan Lucescu au bifat doar doua victorii in actuala campanie, interesant fiind faptul ca tricolorii nu au reusit sa castige pe propriul teren!

- Atacantii au marcat doar trei goluri - Marica (2), Gigel Bucur (1)

- Adrian Mutu (considerat cel mai bun jucator al tricolorilor) a bifat doar trei partide in actualele preliminarii (75 de minute cu Franta la Constanta, titular cu Serbia tot la Constanta, 75 de minute in dezastrul de la Belgrad cu Serbia), randamentul acestuia fiind unul foarte slab. In restul disputelor, Mutu a fost accidentat

- Romania a castigat doar doua puncte pe teren propriu - remize cu Franta (2-2) si cu Austria (1-1)