Lacrimi la finalul partidei dintre Serbia si Romania, din penultimul meci al Grupei 7 in preliminariile CM 2010 din Africa de Sud. De necaz pentru romani, dar de fericire pentru sarbi deoarece au obtinut o binemeritata calificare la turneul final.

"Abia mi-am putut stapani lacrimile, a fost cel mai frumos mod de a ne reprezenta tara. Am folosit aceasta oportunitate de a trimite lumii o imagine superba a Serbiei. Imi voi aminti mereu de aceasta noapte, e mai mult decat o victorie, trebuie sa traiesti asta ca sa iti dai seama. Echipa a facut fata presiunii, a jucat incredibil. Ne-am dorit enorm victoria, pentru a obtine, in sfarsit, calificarea matematica. Le multumesc jucatorilor pentru joc si efort, au ridicat prestigiul tarii. Serbia a demonstrat ca are si individualitati, dar si o mare echipa. Echipa nationala a scris o noua pagina in istoria Serbiei, nu doar in fotbal, ci in general. Nu numai ca am invins si ne-am calificat, dar am facut-o de o maniera autoritara, aceasta echipa are un viitor frumos. Africa, venim! Mergem unde ne este locul. Am aratat ca suntem sarbi in cel mai frumos mod, am niste baieti de aur", a declarat antrenorul Serbiei, Radomir Antic, potrivit Mediafax.

"Am confirmat calitatea echipei Serbiei. Sunt extrem de fericit, am obtinut o victorie mare, iar sarbii meritau asta. Este finalul perfect al unei campanii de calificare extraordinare. Am aratat o imagine reala a Serbiei, este un succes important, dar mergem inainte. Simt o fericire pe care n-o pot exprima in cuvinte, nu se compara cu niciun succes de-al meu din trecut. Am rezistat presiunii, am castigat fara dubii", a mentinonat Antic.