Belgrad, penultima reprezentatie a tricolorilor in preliminariile CM 2010. Sarbii au sansa de a se califica inca de sambata la turneul final, daca vor invinge Romania, astfel ca toata presiunea rezultatului apasa asupra trupei pregatite de Radomir Antici. Tricolorii promit un joc de orgoliu, pentru a drege imaginea unei campanii nefericite, in care Lituania ne-a dat trei goluri acasa, iar Austria ne-a luat 4 puncte din 6...

"Avem o dorinta mare de a face un rezultat bun. Vrem o victorie, pentru ca ea ne-ar da incredere si curaj, plus ca o victorie ne-ar ajuta sa ramenm in urna a doua valorica, ceea ce ne va ajuta in urmatoarele preliminarii" - Razvan Lucescu, selectioner.

Meciul Serbia - Romania va incepe la ora 21,30 si va fi transmis in direct de TVR 1.

Echipa probabila: Coman - Maftei, Radoi, Chivu, Rat - Tibi Balan (Varga), Apostol, Ghioane, Adrian Cristea - Marica, Mutu.

Razvan Lucescu este neinvins pe banca nationalei: de cand a preluat echipa, a reusit doua succese (in Lituania si in amicalul cu Ungaria) si doua egaluri (cu Franta, pe Stade de France, si cu Austria, acasa).

Cristian Chivu este cel mai selectionat tricolor din efectivul prezent la Belgrad: are 67 de jocuri sub culorile nationalei, fiind urmat de Adrian Mutu (66 de selectii).

Toate biletele comercializate pentru meciul Serbia - Romania s-au epuizat in cateva ore; nationala lui Antici se asteapta sa fie sustinuta de un stadion plin si "fierbinte". In pofida avertismentelor primite din partea FIFA (care a si amendat comportamentul agresiv al fanilor sarbi), selectionerul Antici nu se teme de eventuale tulburari in tribune: "Vrem sa facem o victorie mare, iar suporterii vor transmite in lume imaginea noastra adevarata. Ne vom bucura pentru un mare succes!"