Steaua a anuntat, prin vocea patronului Gigi Becali, ca a anulat toate abonamentele emise la peluze pentru sezonul 2009-2010 din Liga 1. Posesorii sunt chemati de clubul din Bulevardul Ghencea sa incaseze contravaloarea acestora.

"Biletele si abonamentele de la peluze sunt nule. Sa vina sa-si ia banii incepand de maine (nr sambata). Timp de o luna de zile i-am filmat, avem pozele lor, datele lor de pe actele de identitate, i-am identificat si sunt in baza de date. Cei de la tribuna I si II nu au niciun fel de probleme, pot veni in continuare cu abonamentele. Cei din peluze vor fi interzisi pentru ca fac contramanifestatii", a declarat Gigi Becali.

Formatia bucuresteana va scoate la vanzare abonamente pentru cele doua peluze ale arenei din Ghencea, dar acestea pot fi achizitionate numai pe baza buletinului de identitate contra sumei de un leu.

"De acum incolo, biletele se vor vinde la fel ca la Twente sau in Italia. Nu poti veni la meci fara actul de identitate, abonamentele si biletele vor fi nominale de acum incolo. Abonatii de la tribunele I si II vor primi inapoi jumatate din bani, pentru ca vom incepe sa vindem abonemente si bilete pe un leu. Asa nu o sa mai incasam 300.000 de euro pe abonamente, dar nici nu vom mai plati 1,5 milioane de euro la firma de paza", a completat patronul Stelei.

Omul de afaceri spera ca in trei ani de zile Steaua sa aiba un public civilizat pe stadion, modelul lui Becali fiind Liverpool.

Suporterii ros-albastrilor se afla in conflict cu Gigi Becali din cauza deselor demiteri de pe banca tehnica a formatiei din Ghencea, ultimul exemplu in acest sens fiind italianul Cristiano Bergodi.