Omul de afaceri albanez Rezart Taci este dispus sa vireze imediat 700 de milioane de euro in conturile lui Silvio Berlusconi pentru a prelua pe AC Milan, informeaza Gazzetta dello Sport. Premierul Italiei are unele dificultati financiare, lucru care l-ar putea determina pe Don Silvio sa renunte la fosta campioana a Europei.

Fininvest, grupul detinut de Silvio Berlusconi, a fost obligat de un tribunal din Italia sa plateasca o despagubire de aproximativ 750 de milioane de euro catre consortiul CIR, in aceste conditii premierul Italiei fiind tot mai tentat sa vanda echipa AC Milan pentru a face rost de lichiditati.

Formatia de pe San Siro este evaluata la aproximativ 700 de milioane de euro, suma acceptabila pentru un prosper om de afaceri cum este Taci.

''O cheltuiala de 700 milioane euro nu este nicio problema. Grupul meu este obisnuit in marile angajamente, pe care le ducem la bun sfarsit. Sunt sigur ca pot gasi finantarea necesara. Garantez ca voi face totul sa pastrez AC Milan acolo unde merita sa fie, in varful lumii'', a declarat Rezart Taci.

Cine este Rezart Taci?

Taci este un petrolist de origine albaneza care s-a nascut la Eseke, pe 6 iunie 1971. Este presedintele Taci Oil, patron la KS Gramozi Erseke si presedinte al Lega Schachi in Albania.

A studiat in Italia intre anii 1991 si 1997 (a terminat Dreptul), iar in urma cu putin timp a intentionat sa cumpere formatia Bologna.