A fost adus cu mare fast pentru 35 de milioane de euro, dar pana in acest moment nu a demonstrat decat foarte rar ca merita banii. Karim Benzema este un subiect delicat pentru Real Madrid, francezul fiind cel care agita spiritele in vestiar si care este nemultumit de rotatia jucatorilor, informeaza goal.com.

Vedeta clara la Lyon si la nationala Frantei, Benzema a fost adus pe Santiago Bernabeu pentru a deveni treptat un inlocuitor de marca pentru simbolul Raul, ajuns si el la o varsta.

Pana in acest moment nu numai ca nu a rupt gura targului, dar Karim a creat si o usoara stare de tensiune in vestiarul galacticilor dupa ce a comentat la adresa schimbarilor si a tacticii impuse de Manuel Pellegrini (nu a patit nimic pentru ca a comentat la adresa tehnicianului).

Astfel, francezul este nemultumit atunci cand este schimbat, nu accepta sa fie rezerva (nefiind de acord cu rotatia jucatorilor existenta la Real Madrid), iar in plus stirbeste si autoritatea antrenorului echipei.

In vara, Pellegrini a vrut sa foloseasca banii dati pe Benzema pentru a-i tine la echipa pe Alvaro Negredo, Wesley Sneijder si Arjen Robben. Chilianul de pe banca galacticilor ii dorea in continuare la echipa pe cei doi olandezi, dar conducerea l-a impus pe Benzema.

Florentino Perez dorea un atacant cu nume pentru proiectul sau galactic de la Madrid, iar Karim era un jucator cu o cota in continua crestere.

Daca Ronaldo si Kaka sunt deja certitudini pe Bernabeu, Benzema se dovedeste, cel putin pentru moment, a nu fi destul de matur pentru a evolua la o echipa de calibrul Realului, o formatie unde si legende precum Raul iau loc pe banca de rezerve.