Dupa ce Tribunalul Federal Elvetian a suspendat decizia TAS conform careia Mutu trebuia sa plateasca 17 milioane de euro clubului Chelsea, romanul ar putea face inca un pas menit sa-i schimbe cariera: atacantul nationalei Romaniei ar putea parasi Fiorentina in ianuarie, dupa cum spune Victor Becali, agentul fotbalistului.

"In acest moment, Mutu se simte foarte bine la Florenta, acolo unde are un contract bun, dar daca in luna ianuarie va sosi o oferta importanta, atat pentru club, cat si pentru jucator, atunci o vom analiza impreuna. Este important sa se termine cu bine problema cu amenda, iar Adi sa se poata concentra pentru a juca la cel mai inalt nivel", a declarat Victor Becali, citat de Corriere dello Sport.

Presa din Italia vorbeste de un transfer al romanului la Zenit, acolo unde antrenor ar putea fi numit Luciano Spalletti, fostul tehnician al Romei, cel care l-a dorit pe roman acum un an de zile la formatia din capitala Italiei. Un lucru este cert, daca va ajunge la Zenit, Mutu va avea un salariu de 5,5 milioane de euro pentru urmatoarele trei sezoane.