Ramon Calderon, fostul presedinte al Realului, saluta transformarea suferita de echipa din capitala Spaniei in aceasta vara, dar precizeaza ca aducerea lui Cristiano Ronaldo este meritul sau si nu al lui Florentino Perez, informeaza AS. "Aducerea lui Ronaldo a fost 100% facuta in mandatul meu", a precizat Calderon.

"Real Madrid s-a transformat, iar acum arata ca o mare echipa. Au castigat multe meciuri de-o maniera categorica si au demonstrat clasa si in cele doua partide din Champions League. Am renuntat la sefie pentru ca presiunea devenise insuportabila, atat pentru mine cat mai ales pentru familia mea. Manuel Pellegrini este un tehnician bun care si-a aratat calitatile la Villarreal", a declarat Calderon.

Fostul numar unu de pe Santiago Bernabeu vorbeste si despre transferul anului, aducerea lui Cristiano Ronaldo la Madrid. "Aducerea lui Cristiano Ronaldo a fost 100% facuta in mandatul meu. Oricum, fotbalistul a dorit sa vina la club pentru ca Realul este un nume si nu pentru un anumit presedinte. Sunt de parere ca portughezul merita fiecare milion dat pentru el" - Ramon Calderon, citat de AS.

Penultimul presedinte al galacticilor vorbeste despre faptul ca intelegerea (precontractul semnat intre Real si Manchester United pentru cedarea lusitanului) a avut loc in timpul mandatului sau.

In ceea ce priveste actualul sezon competitional, fostul presedinte al galacticilor este de parere ca Barcelona si Real se vor lupta pentru titlul de campioana a Spaniei, iar in Champions League ar dori o finala intre cele doua superputeri ale Primerei Division.