Avocatii internationalului roman Adrian Mutu care se ocupa de litigiul cu Chelsea sunt optimisti in legatura cu sansele fotbalistului de a castiga procesul. Impresarul Victor Becali a declarat agentiei Mediafax ca avocatii spera la o decizie favorabila lui Mutu.

"Deocamdata avem aceasta decizie de suspendare temporara a hotararii TAS si probabil ca in noiembrie-decembrie o sa se fixeze un nou termen cand ni se vor cere probe, elemente si documente noi. Avocatii nostri spun ca responsabilitatea lui Mutu este doar sa joace fotbal si ca de restul problemelor se ocupa ei. Ei sunt optimisti in ceea ce priveste o decizie favorabila lui Mutu. Au studiat cazul, au analizat dosarul in intregime si sunt optimisti", a declarat Victor Becali

"Nu stim acum daca Mutu va fi audiat la Tribunalul Federal Elvetian. Depinde ce ne cer cei de acolo. Daca doresc sa-l audieze, il vor audia, normal. Noi am cerut printre altele si rejudecarea cazului, sunt multe solicitari pe care le-am facut. Acum vom vedea ce ne vor cere cei din Elvetia", a adaugat impresarul.