Chemarea cluburilor pare prea puternica pentru Ronaldinho, fotbalist recunoscut pentru escapadele nocturne pe care le-a realizat de-a lungul carierei. Ultima isprava a lui Ronnie s-a petrecut cu cateva zeci de ore inainte de partida cu Zurich, din Champions League, atunci cand brazilianul a plecat printre ultimii dintr-un local. Efectul imediat: conducerea rosso-nerilor va umbla serios la salariul atacantului, informeaza Corriere dello Sport.

Cunoscut drept un mare petrecaret, Ronaldinho a avut probleme atat cand a evoluat la Barcelona cat si acum la AC Milan. Fotbalistului ii place sa inchida cluburile, lucru care ii irita pe conducatorii echipelor pe unde a jucat.

Cu nici 48 de ore inainte de partida cu Zurich din Champions League (pierduta surprinzator de Milan cu 1-0), brazilianul a petrecut pana de dimineata in clubul Shocking din Milano.

Evolutia jucatorului in disputa cu elvetienii a fost una modesta, ca de altfel majoritatea din acest sezon, iar oficialii Milanului s-au infuriat pe comportamentul neprofesionist al atacantului.

In aceste conditii, Adriano Galliani (administratorul delegat al milanezilor) a anuntat ca Ronaldinho va suferi o diminuare substantiala a contractului.