A fost demis pret de cateva ore, dar a fost reinstalat dupa interventia lui Nicolae Badea. Tehnicianul Dario Bonetti nu a ramas dator dupa comportamentul la care a fost supus de catre unii dintre actionarii dinamovisti, peninsularul precizand despre Cristi Borcea ca este un nimeni.

"Borcea incearca sa scape de mine de mai multa vreme. Acum a si reusit. Mi-a cerut demisia chiar si dupa victoria de la Graz! Ii transmit ca, ce declara el despre mine, imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta. Pentru mine Borcea este un nimeni!", a precizat Dario Bonetti despre actionarul dinamovist (adevarul).

"Crede ca daca bagi bani in echipa, poti sa si faci ce vrei cu ea. Nicaieri in lume nu este asa. Nici macar suporter nu pot sa-l numesc pe Borcea, fiindca e clar ca nu vrea binele lui Dinamo!", a conchis tehnicianul cainilor.

Borcea s-a declarat in mai multe randuri nemultumit de antrenorul Bonetti, omul de afaceri precizand ca acesta a imprimat formatiei din Soseaua Stefan cel Mare un stil mult prea italienesc.

"Daca nu stie, si cred ca nu stie, ii transmit lui Borcea ca folosind acest stil, Italia a castigat de patru ori Cupa Mondiala, iar echipele de club din Italia au cucerit multe trofee" - Dario Bonetti, antrenor Dinamo (adevarul.ro).