Antrenorul Dario Bonetti a fost dat afara de la Dinamo, dupa infrangerea cu Panathinaikos Atena, 0-1 in Europa League. Actionarii echipei bucurestene cauta un nou tehnician, pe lista lor aparand si numele lui Ioan Andone. Pana la clarificarea situatiei, echipa este pregatita de Ion Marin, fostul secund al lui Bonetti.

Bonetti este antrenorul sub comanda caruia Dinamo a obtinut o calificare miraculoasa in Europa League (celebrul joc de la Liberec), apoi a obtinut trei puncte la Graz, pe terenul lui Sturm (1-0). In campionat, Bonetti se poate lauda cu succese in Ghencea si contra Unirii Urziceni, dar in acelasi timp echipa s-a dovedit fragila contra trupelor mici (esecuri cu International si Otelul acasa, cu Gaz Metan in deplasare).

In pofida calificarii de la Liberec, Bonetti nu a fost niciodata un antrenor foarte iubit in Stefan cel Mare: a fost ironizat de la sosire (cu apelativul "nea Boneta") si a fost criticat pentru ca nu ii cunoaste cu adevarat pe jucatorii bucuresteni. Joi seara, dupa esecul cu Panathinaikos, Bonetti a fost criticat vehement de actionarii bucuresteni, care l-au acuzat ca o pune pe Dinamo sa evolueze defensiv.

"Suntem Dinamo, noi atacam, nu ne aparam!", a fost rabufnirea managerului Cristi Borcea.

"Daca Bonetti a fost demis, asta nu e bine. Situatia nu era dramatica, in fotbal oricum trebuie sa ai rabdare", spune Cornel Dinu, administrator delegat al clubului bucurestean.