Dinamo primeste acasa vizita lui Panathinaikos, ultima echipa clasata in Grupa F din Europa League, pe un stadion cu tribunele goale. Desi atmosfera va fi dezolanta din cauza lipsei suporterilor, dinamovistii spera la o noua victorie in Europa si implicit la trei puncte importante pentru a se califica in saisprezecimile competitiei.

Dinamo - Panathinaikos, Grupa F, in direct la ProTv si in format LiveText pe Hotnews, de la ora 22:05

Dario Bonetti, antrenor Dinamo: "Pentru noi e o partida fundamentala si trebuie sa avem toate conditiile pentru a castiga. Suntem constienti ca vom intalni cea mai puternica echipa din grupa, dar asa cum se intampla adesea, totul este posibil. Si as vrea sa realizam maximum in aceasta partida. Pentru a ne califica, ne trebuie inca opt puncte si de aceea partida aceasta este foarte importanta. Lipsa suporterilor este un handicap foarte mare pentru noi, deoarece ei erau importanti. Suntem constienti ca in meciurile de acasa trebuie sa castigam cat mai multe puncte. Panathinaikos joaca la un nivel inalt, de talie internationala, si faptul ca lipseste Cisse are mai putina importanta, deoarece au jucatori foarte buni care-l pot inlocui. Si noua ne lipsesc N'Doye, Niculae si Bratu". (dinamovisti.ro)

Henk ten Cate, antrenor Panathinaikos: "Dinamo e o echipa buna, am vizionat meciurile lor cu Steaua si Sturm Graz. Va fi dificil sa invingem, dar si noi avem o echipa valoroasa. Vom vedea daca Dinamo e mai buna decat Galatasaray. Chiar daca vom pierde, tot pastram sanse de calificare, pentru ca mai avem inca 4 meciuri de disputat. Un rezultat de egalitate e bun in Liga Europa, dar noi nu ne gandim la egal, chiar daca jucam in deplasare. Am mai jucat doar un singur meci fara spectatori si cred ca va fi straniu, pentru ca se vor auzi antrenorii si jucatorii. Va semana cu un meci de antrenament, insa importanta lui este una foarte mare. Lipsa fanilor poate fi atat un lucru pozitiv, cat si unul negativ, dar pentru noi sigur va fi un avantaj" (gsp.ro)

Ultimele partide jucate:

Gaz Metan Medias - Dinamo 1-0. Marcator: Eric '89

AEK Atena - Panathinaikos 0-1. Marcator Salpingidis '48

Echipe probabile:

Dinamo: Dolha, Pulhac, Goian, Tamas, Scarlatache, Ad Cristea, Kone, Rus, Torje, Alexe, Cristea

Panathinaikos: Tzvoras, Kante, Sarriegi, Bjarsmyr, Vintra, Gilberto Silva, Simao, Karagounis, Katsouranis, Leto, Salpingidis

Clasament Grupa F:

1. Galatasaray 3 puncte

2. Dinamo 3 puncte

3. Sturm Graz 0 puncte

4. Panathinaikos 0 puncte