Florentino Perez a vrut sa faca o noua echipa galactica si a reusit. A adus jucatori la care a visat luni intregi, iar atacul de zeci de milioane nu l-a dezamagit pana acum. Dar oficialul Realului are un regret: nu toti pe care si i-a dorit la echipa au acceptat oferta sa. Primul a fost antrenorul Carlo Ancelotti. Perez a dezvaluit recent, in cadrul unei emisiuni televizate din Italia, ca ar fi vrut in echipa sa doua simboluri italiene: Totti si Maldini.

Nu toate dorintele i-au fost indeplinite lui Florentino Perez. I-a adus pe Cristiano Ronaldo, Benzema, Kaka, dar in viziunea sa, echipa galactica ii avea in componenta si pe Totti (AS Roma) si Maldini (AC Milan): "Dintre jucatorii italieni, intotdeauna mi-a placut Totti, dar fotbalisti ca el isi parasesc cu greu clubul. Mi-a placut mult si Maldini. As fi vrut sa joace la Madrid, dar nu orice este posibil".

Presedintele Realului a dezvaluit si marele sau vis: o finala de Liga Campionilor intre echipa sa si AC Milan: "Pentru mine ar fi o mare satisfactie ca Real sa joace finala Ligii Campionilor impotriva lui Milan pe Bernabeu. Un vis".