Presa din Germania critica in termeni duri arena din Bulevardul Ghencea pe care s-a disputat partida dintre Urziceni si VfB Stuttgart, gazetarii fiind de parere ca atmosfera nu a fost una de sarbatoare, cum ar fi trebuit sa fie in Champions League, stadionul este unul invechit, gazonul a fost prost, iar tribunele goale, informeaza Stuttgarter Nachrichten.

"VfB era sigura ca va gasi cu totul alte conditii la Bucuresti. Toata lumea astepta o arena extraordinara, un public numeros, conditii perfecte, pe scurt, o atmosfera ideala. Nu a fost deloc asa. Am gasit un gazon prost, ceva mai putin de 13.500 de suporteri, in timp ce arena nu a fost una tocmai moderna", se precizeaza in Stuttgarter Nachrichten.

"Terenul din Ghencea nu a avut nicio legatura cu un meci de sarbatoare ca in Champions League. La Bucuresti am gasit tribune invechite si un gazon cu adevarate hartoape in loc de iarba, in timp ce partida a fost una destul de plictisitoare" - Rheinische Post.

Unirea Urziceni si VfB Stuttgart au remizat, scor 1-1, intr-o partida contand pentru Grupa G a Champions League, in urma acestui rezultat formatia pregatita de Dan Petrescu aflandu-se pe locul trei in clasament.