Rapidul va avea un nou proprietar incepand cu jumatatea lunii noiembrie. Actualul actionar majoritar al clubului din Giulesti, George Copos, a declarat pentru Mediafax, ca negocierile cu omul de afaceri german, Lutz Stache, decurg in mod normal, iar finalizarea vanzarii va avea loc in noiembrie. Clubul va fi achizitionat pentru suma de 1 leu, noul proprietar preluand si datoriile clubului, ce insumeaza 10 milioane de euro.

Lutz Stache, omul de afaceri care a vandut anul trecut grupul de firme Simcor Oradea intr-o tranzactie de 53 milioane de euro s-a intalnit, marti, cu George Copos pentru a discuta detaliile achizitiei.

"M-am intalnit cu domnul Lutz Stache, negocierile decurg normal. Totul este in grafic si finalizarea vanzarii clubului cred ca se va realiza la mijlocul lunii noiembrie, cand vor fi gata auditul si raportul juridic. Nu cred sa mai apara surprize in cadrul negocierilor cu domnul Lutz Stache. Vanzarea clubului Rapid se va face pe un leu, asa cum am promis, cumparatorul urmand sa preia datoriile de aproximativ 10 milioane de euro, care s-au produs in anul 2008, din cauza managementului prost", a declarat George Copos.

"Pentru un barbat, doua lucruri sunt importante in viata: familia si fotbalul. Stiu foarte multe despre Rapid, am facut si audit, aici verificam toate contractele, verificam dupa hartille pe care le avem, stim cat castiga, cate goluri au marcat, de altfel, aflam mereu tot mai mult din audit. Nu stim exact cand se vor finaliza negocierile, suntem in mijlocul lor, verificam rapoartele. Din punctul nostru de vedere, al meu si al domnului Copos, lucrurile ar trebui sa mearga foarte repede, dar toata documentatia trebuie foarte bine verificata. Cu domnul Taher nu am vorbit, domnul Copos trebuie sa negocieze, sa vorbeasca. Nu imi e teama ca as putea fi pacalit de Copos"., a declarat Lutz Stache la gsptv.