Antrenorul lui Stuttgart, Markus Babbel a laudat apararea bine pusa la punct a Urziceniului si, inaintea partidei de marti seara din Liga Campionilor, isi indeamna elevii la prudenta. Trebuie sa fim foarte atenti. Unirea e o echipa periculoasa, capabila sa puna multe probleme, a declarat Babbel in cadrul conferintei de presa. Atacantul formatiei germane, Ciprian Marica spune ca Stuttgart e echipa mai buna si e condamnata sa castige.

Markus Babbel, antrenor Stuttgart: "Jucam in fata unui adversar nu prea cunoscut pe plan international. Pentru noi nu conteaza ca vom juca la Bucuresti, conteaza sa continuam evolutia buna din campionat. Unirea si-a dovedit calitatile la Sevilla, acolo unde a avut o aparare bine pusa la punct si a primit doua goluri intamplatoare. Trebuie sa fim foarte atenti. Daca nu vom avea o prestatie de top, nu avem ce sa cautam in Liga Campionilor. Si in jocul contra Timisoarei s-a vazut ca fotbalul romanesc are un nivel inalt. Am dat totul pentru a ajunge in grupe. Trebuie sa fim foarte atenti. Unirea e o echipa periculoasa, capabila sa puna multe probleme.

Ciprian Marica: "Ma astept la un meci greu. Intalnim o echipa foarte bine organizata. Sunt jucatori de valoare, periculosi, dar in opinia mea noi suntem echipa mai buna si trebuie sa castigam".

Interesul fanilor pentru aceasta partida este, insa, foarte scazut. Cu o zi inainte de partida, doar 400 de tichete au fost vandute: „Va fi stadionul gol. Imi este si lehamite sa vorbesc despre meciul asta. Nu intereseaza pe nimeni. In Bucuresti, nu vine nimeni sa vada o intalnire de Liga Campionilor si nici nu putem juca pe teren propriu, la Urziceni. Am vandut doar 400 de bilete in doua zile, desi preturile sunt mici! Nu se poate asa ceva! Intuiam ca nu o sa vina prea multa lume la stadion, dar nici in halul asta. Imi pare rau ca nu am fost lasati de UEFA sa jucam in Austria, la Klagenfurt. Acolo, am fi avut stadionul plin, gazon impecabil si conditii extraordinare", a declarat managerul Mihai Stoica pentru Adevarul.