Tabare Viudez, mijlocasul de 20 de ani al echipei Defensor Sporting a reusit cel mai frumos gol de pana in acest moment de la Cupa Mondiala FIFA Under20. Dupa ce AC Milan a rupt contractul cu el in aceasta vara, Viudez e hotarat sa le arate italienilor ca au comis cea mai mare greseala. Tanarul a marcat un gol de generic in victoria selectionatei Uruguayului in fata Angliei, scor 1-0.

A semnat cu Milan in vara anului trecut, dar italienii nu au fost impresionati de tanarul mijlocas si au renuntat in august 2009 la serviciile sale. Ramas fara echipa, Viudez a hotarat sa se intoarca in Uruguay si s-a alaturat echipei Defensor Sporting. Convocat la nationala pentru Cupa Mondiala FIFA Under20, Viudez a adus, sambata, victoria echipei sale in partida cu Anglia, dupa un gol de generic.

"A fost o minge foarte inalta si m-a luat prin surprindere. Singurul lucru la care m-am gandit a fost acea lovitura din voleu. Balonul a trecut de portar, iar mie mi s-a parut ca a ajuns in plasa dupa un secol. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri pe care le-am marcat, dar nu stiu daca a fost cel mai bun", a explicat Viudez.

"Am fost la Milan pentru un an, dar au decis sa incheie contractul cu mine si asta a fost. Acum voi incerca sa joc mai bine pentru a putea visa sa joc din nou intr-o tara straina. Intr-o zi as vrea sa ma intorc mai experimentat la Milan. Cu mai multa experienta sunt convins ca le voi demonstra ceea ce pot sa fac", a declarat mijlocasul de 20 de ani, potrivit goal.com.