Dan Petrescu asteapta cu mare nerabdare partida cu VfB Stuttgart, marti - 21.45, fostul international fiind de parere ca germanii formeaza un grup puternic care ar putea fi anihilat total doar daca ar avea 15 jucatori pe teren impotriva lor. Cu toate acestea, tehnicianul spera ca elevii sai sa alerge cu cap si sa obtina prima victorie din Champions League.

"Nu ne-am facut de ras la Sevilla, dar speram sa jucam mai bine decat acolo. Dorim sa avem si cativa suporteri si vrem prima victorie pe teren propriu a unei formatii romanesti in noul format al Champions League. Pentru a castiga trebuie sa avem acel ceva special. Ca sa-i blocam pe Stuttgart ar trebui sa avem vreo 15 jucatori pe teren. Razvan Lucescu si Nelutu Sabau m-au ajutat in legatura cu nemtii, sa vedem daca vom sti sa fructificam aceste avantaje. Daca vom fi intr-o forma buna putem chiar sa castigam. Nu neaparat daca alergi mai mult decat adversarul inseamna ca vei castiga meciul. Am putina nostalgie cand vin in Ghencea" - Dan Petrescu.

"Sper sa nu ajung numai eu in careu sa ma bat cu fundasii adversi. Sper sa ajunga mai multi colegi de-ai mei. Ne-am pregatit pentru Stuttgart si incercam sa le gasim puncte slabe, dar este o echipa foarte puternica si va fi un meci foarte greu pentru noi. E neplacut sa joci pe un stadion precum Ghencea fara prea multi spectatori, dar mai e timp pina miine seara si poate pe ultima suta de metri vor veni spectatorii la meci" - Marius Bilasco.

Unirea Urziceni va intalni pe VfB Stuttgart, marti, de la ora 21.45, in Ghencea, intr-o partida contand pentru Grupa G a Champions League. Partida va fi in direct pe TVR1 si Live Text pe HotNews.ro.

Grupa G, Clasament:

1 FC Sevilla 3 puncte

2 Rangers 1

3 VfB Stuttgart 1

4 Unirea Urziceni 0 puncte.