Fanii echipelor din intreaga lume si-au facut un obicei din a intra din ce in ce mai des pe terenul de joc in timpul meciului. Dinamovistii au intrat pe teren in partida cu Liberec, un fan rus a patruns saptamana trecuta pe teren si a batut un penalty, un fan englez a incercat sa-si exprime bucuria pe teren, dar un fan sarb a reactionat violent in momentul in care fortele de ordine au incercat sa-l prinda. Duminica, partida dintre Steaua Rosie Belgrad si Smederevo a fost intrerupta de doua ori din cauza suporterilor.

Incidentul s-a produs in minutul 53, cand un fan sarb a intrat pe teren. Stewarzii au incercat sa-l prinda, dar suporterul "se pregatea de lupta". A incercat sa fuga, dar stewarzii l-au prins si au inceput sa-l bata. In acel moment au intervenit si alti suporteri pentru a-l ajuta pe tanar, dar si jucatorii. Fotbalistii de la Steaua Rosie Belgrad i-au aparat pe suporteri si i-au trimis din nou in tribune. Politia sarba ii cauta acum pe acei suporteri, care risca cinci ani de inchisoare pentru comportament violent.

Incidentul nu a fost singular, iar ambele echipe au fost obligate sa joace cate un meci cu portile inchise.

Fanii echipei Steaua Rosie Belgrad sunt cunoscuti pentru incidentele provocate. La sfarsitul lunii august, in prima mansa a play-off-ului Europa League, 150 de suporteri ai echipei sarbe au fost arestati joi dupa incidente provocate inainte de meciul cu Slavia Praga. Huliganii i-au agresat pe turisti, dar si pe politistii veniti sa-i tina in frau.