Golul marcat de Michael Owen in minutul 96 al derbiului dintre United si City a bucurat milioane de oameni, dar a pagubit casa de pariuri William Hill cu aproximativ un milion de lire sterline. "Timpul se scurge mult mai incet pe stadionul Old Trafford", a declarat purtatorul de cuvant al agentiei, informeaza Reuters.

Reusita lui Owen a avut loc in cel de-al saselea minut de prelungire, oficialii casei de pariuri acuzandu-l pe centralul disputei ca trebuia sa puna capat meciului de pe Old Trafford cu cel putin 30 de secunde mai devreme.

"Putem doar sa banuim ca timpul se scurge mult mai incet pe arena Old Trafford decat oriunde altundeva in acest Univers", a declarat Graham Sharpe, purtatorul de cuvant al casei de pariuri.

United este cotata cu a doua sansa la castigarea titlului de campioana din Premier League (9-4), principala favorita fiind Chelsea, cu o cota de 11-10.

Toate cele patru mari echipe care lupta pentru prima pozitie, United, Chelsea, Arsenal si Liverpool, au obtinut victorii in acest week-end, lucru care i-a bucurat teribil pe pariorii care au mers pe mana lor.