Al 11-lea antrenor din epoca lui Becali la Steaua, Mihai Stoichita a sustinut, vineri, o conferinta de presa in care a explicat ca vrea sa formeze in Ghencea o echipa care sa domine peste cativa ani campionatul intern. Desi nu a semnat nimic, Stoichita nu isi face probleme asupra acestui aspect. De asemenea, antrenorul Stelei a tinut sa precizeze ca decizia finala a echipei de joc ii va apartine in totalitate.

"Imi pare rau pentru Bergodi, a facut treaba interesanta la Steaua. Imi respect superiorii, asa sper sa ma respecte si jucatorii. Nu stiu ce a apreciat domnul Becali la mine. Mostenim un conflict la Steaua, de care nu suntem vinovati. Eu consider ca nu suntem parti cu interese contrarii, intelepciunea trebuie sa domine", a mentionat Stoichita.

"Pentru mine, Steaua este mierea din glontul Patriei. Nu vreau ca munca mea sa se transforme intr-una de rutina, vreau sa ridicam o echipa care peste ani sa domine campionatul romanesc, asa cum am facut in primul meu mandat aici. Nu mi-a trebuit mult timp azi noapte sa am discutii cu patronul, pentru ca uneori suntem slabi in fata sentimentelor. Nu am semnat nimic. Voi face asta cand stabilim toate datele contractului", a declarat Stoichita.

"In caz ca devin incomod sau nu mai dau randament, eu nu ma agat de nimic. Ar fi ridicol sa spun ca am ca obiectiv formarea unei echipe. Patronul vrea sa castig campionatul si Cupa, asta este viata. Avem foarte multi jucatori tineri, dar acesta este un avantaj, pentru ca pe acestia poti sa-i modelezi. Vreau sa precizez un lucru. Decizia finala a echipei de joc imi va apartine in totalitate. Ca sa nu fie discutii", a adaugat noul antrenor al Stelei.