Mihai Stoichita este prezent in Complexul Steaua pentru a sustine primul antrenament cu jucatorii ros-albastri. Fanii Stelei au venit si ei la stadion pentru a discuta cu inlocuitorul lui Cristiano Bergodi, in speranta ca il vor putea convinge sa nu accepte oferta patronului Becali. Nea Mihai, nu semna contractul, nu accepta, nu te vom sustine, au spus suporterii. Stoichita, insa, s-a aratat dispus sa accepte oferta Stelei, indiferent de pozitia fanilor ros-albastri: "Voi semna, chiar daca nu am sustinerea suporterilor".

"De ce ati venit la Steaua? Trebuia sa-l lasati pe Becali sa vina si sa faca antrenamentele. O sa se bage peste dumneavoastra la echipa, nu puteti sa-l potoliti. O sa aveti aceeasi soarta ca si ceilalti antrenori care au fost indepartati. Nea Mihai, nu semna contractul, nu accepta, nu te vom sustine. Nu semna contractul, sa vada acest taran cum e sa n-aibe antrenor. Sa preia el banca tehnica! Nici Marcelo Lippi nu ar putea sa faca treaba cu Becali. Nea Mihai, am vorbit cu jucatorii, sunt disperati sa plece din cauza ciobanului! Goian era disperat, si-a batut joc de el cat a stat aici. Asta face dictatura cu ei, n-au curaj sa vorbeasca! Aici vrei sa faci treaba? Nu vezi ca distruge clubul?", i s-au adresat suporterii lui Mihai Stoichita (gsp. ro, prosport.ro)

Mihai Stoichita: "Asta-i situatia. Nu voi avea sustinerea lor. Voi incerca sa mai discut cu ei si alta data. Ati auzit cu totii de ce nu voi avea sustinerea lor. Ramin la Steaua chiar daca nu am sustinerea suporterilor. Steaua trebuie sa mearga mai departe. Daca Gigi Becali imi va cere, voi semna, chiar daca nu am sustinerea tribunelor". (gsp.ro, prosport.ro)